Tämä vanha eduskunvaaliblogini on tällä päivämäärällä muuttunut sitten kuntavaaliblokikseni. Pyrin Järvenpään kaupunginvaltuustoon toista kertaa. Edellisissä kunnallisvaaleissa 2004 pääsin sisään ensi yrittämällä sloganilla "Rautatainen rautatiealan ammattilainen valtuustoon". Uutta iskulausetta en ole ehtinyt edes miettiä. Rautatieura on sitten takanapäin vaikka sitähän sanotaan, että kerran rautatieläinen aina rautatieläinen. Liki 28  vuotta rautatiealaa ei voi olla jättämättä jälkiään ihmisen sieluun. Aloitin uuden sivun töyurallani 1.8.08 jolloin siirrtin Kemianliiton palvelukseen liittosihteeriksi.

Takana on kohta myös työtäyteinen valtuustokausi valttuutettuna ja viime vuoden syksystä lähtien myös kaupupunginahallituksen jäsenenä. Jouduin hyppäämään pitkään Järvenpään Vasemmistoliiton kantavan voiman Ilkka Järvisen poismenon jälkeen isoihin saappaisiin. Kaupunginahallitus toi mukaanaan jäsenyydet kaupungin rekrytointiryhmässä, maapoliittisessa ryhmässä ja kaupungin johtamisjärjestelmän uusimista valmistelevassa ryhmässä.

Valmistautuminen kuntavaaleihin on henkilökohtaisesti ollut edellistä kertaa kiireellisempää. Lupauduin alkutalvesta Järvenpään vasemmistoliiton vaalipäälliköksi ja se vakanssai on teettänyt kohtalaisesti töitä. Oma vaalityö on jäänyt tässä hässäkässä väkisinkin vähemmälle. Järvenpää vassuilla on nyt kasassa 21 ehdokasta, mikä on yksi vähemmän kuin viime vaaleissa. Tavoitteenamme on nykyisen kolmen valtuustopaikan kasvattaminen viiteen.

Palaan kuntavaaliohjelmaamme ja henkilökohtaisiin painotuksiini seuraavissa kirjoituksissani.